bedrijfsprofiel streep

Soepel, Slagvaardig en Solide.

 VeenBouw is een soepele, slagvaardige en solide bouwer. Ons team van 16 ervaren vakmensen op de bouw wordt centraal aangestuurd. Door deze heldere aanpak ontstaat er geen enkele ruis tussen plan en praktijk. Waar nodig kunnen we snel schakelen en vertrouwen op zorgvuldig geselecteerde onderaannemers.

Van klein tot groot
Elke opdracht koesteren wij, van klein tot groot. Daarom klopt u ook succesvol bij ons aan voor het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren. Deze realiseren wij voor u in onze eigen machinale werkplaats.

Tevreden klanten, van kozijn tot en met de meest complexe bouwkundige werken
Wij zijn pas tevreden als u dat bent. En daaraan werken wij hard. Alle facetten van onze bedrijfsvoering zijn erop gericht u volledig van dienst te zijn, van het maken van een kozijn tot de meest complexe bouwkundige constructies.

Van plan tot praktijk
Van de eerste penstreep tot de oplevering worden de werkzaamheden in goed overleg met de opdrachtgever uitgevoerd. Een team van 16 ervaren timmerlieden en metselaars staat altijd voor u klaar.

Een uitstekende teamworker
VeenBouw werkt zelfstandig, maar opereert ook goed in teams. Zo kunt u ons ook voor onderaannemerschap inschakelen. En met evenveel inzet, passie en professionaliteit maken we deel uit van uw bouwteam bij grotere projecten.

Samenwerken met architecten
VeenBouw heeft uitstekende contacten met ervaren architecten. Maar ook kunt u bij ons terecht als u nog helemaal geen tekening of plan heeft voor uw bouwopdracht. Samen met u realiseren we een plan waarin u al uw woon- of werkwensen vertaald ziet.